Ben je geïnteresseerd in software die het handelen in cryptomunten heel wat gemakkelijker kan maken? Dan ben je klaar om een Bitcoin Revolution login aan te maken. Hoe je dit het best doet, vind je terug op de officiële Nederlandse website van dit programma. Ook op Aktienboard.com vind je alle informatie terug die je nodig hebt om een account aan te maken. Na het zetten van deze belangrijke stap, ben je ook meteen lid van de community is opgebouwd is rond Bitcoin Revolution.

Waarom een Bitcoin Revolution login aanmaken?

Een aantal bekende cryptospecialisten zijn vol lof over dit softwarepakket. Voor jou is dit wellicht een bijkomende motiverende factor om zo vlug mogelijk een Revolution login te hebben. De producent zelf maakt gebruik van video’s waarin deze experts over hun positieve ervaringen vertellen. Dit maakt je wellicht nog nieuwsgieriger. Je moet er echter wel rekening mee houden dat de positieve resultaten ook beïnvloed worden door de koers van het cryptogeld. Van zodra de waarde van de munt positief evolueert, maak je uiteraard een grotere kans op winst. Het omgekeerde is ook waar wanneer de koers van een virtuele munt plots daalt. Dat neemt niet weg dat een Bitcoin Revolution login nog altijd nuttig blijft.

Een Bitcoin Revolution login opzetten is gemakkelijk!

Je aanmelden voor een Bitcoin Revolution login verloopt in feite op dezelfde manier als voor elke andere website die werkt met een account. Denk maar aan social media of een webwinkel. Ook hier word je gevraagd je persoonlijke data in te vullen op een online formulier. Omdat er geld in het spel is, is het niet meer dan normaal dat het platform naar deze gegevens vraagt wanneer je je voor het eerst aanmeldt. Voor een Bitcoin Revolution login zijn de volgende gegevens noodzakelijk: je officiële naam en voornaam, je e-mailadres en je telefoonnummer. Het is gewoon logisch dat deze gegevens gevraagd worden. Dit geldt nog meer omdat er valuta in het spel zijn.

Moeilijkheden bij aanmelden voor een Bitcoin Revolution login

Hoewel het aanmelden bij de site normaal geen problemen zou mogen opleveren, komt het toch voor dat gebruikers foutmeldingen krijgen. Dit gebeurt na het invullen van de persoonlijke gegevens. Normaal zou je een bevestigingse-mail of een bericht op je telefoon verwachten. Deze vorm van tweestapsverificatie werkt op deze website dus niet zoals je zou mogen verwachten. Op deze manier komt de Bitcoin Revolution login niet zo veilig over.

Betrouwbaarheid?

Bitcoin Revolution staat wel in de lijst van betrouwbare softwarepakketten voor handelen in cryptomunten. In de lijsten Nederlandse regulator AFM vinden we het programma echter niet terug. Het pakket is niet opgenomen in het overzicht van betrouwbare financiële instellingen. Daarnaast heeft de Autoriteit Financiële Markten in Nederland evenmin een waarschuwing uitgevaardigd voor deze software. Dit lijkt vreemd, omdat we dit meestal wel verwachten bij een betrouwbaar financieel product met goede resultaten. We vergeten hier uit gewoonte uit het oog dat we het hier hebben over de handel in virtuele valuta. Deze handel is in de meeste landen niet gereguleerd en providers van deze diensten vinden we dan ook nooit terug in lijsten van de Nederlandse financiële autoriteiten. Gezien de mogelijke resultaten loont het aanmaken van een Bitcoin Revolution login wel degelijk de moeite. Let wel, ook al gaat het hier om cryptovaluta, je gaat wel degelijk aan de slag met geld.